راهبری راکتور بی‌هوازی دارای بستر لجن و جریان رو به بالا به صورت موازی یا سری !!! ویژه

راکتور بی‌هوازی دارای بستر لجن و جریان رو به بالا در سال 1971 در دانشکده کشاورزی واخینگتن هلند معرفی شد. این فرآیند بی‌هوازی شامل مخزنی است که جریان فاضلاب از کف مخزن به سمت بالا حرکت می‌کند و در عین حرکت به بالا از میان بستر بیولوژیکی (پد لجن یا لجن گرانولی) عبور می‌کند که این امر باعث کاهش مواد بیولوژیکی فاضلاب می‌گردد.

حذف فلزات سنگین از آب با استفاده از پیل سوختی میکروبی ویژه

فلزات سنگین از منابع مختلفی مانند صنایع آبکاری، صنایع سنگین و صنایع شیمیایی وارد آب می‌شوند. حذف فلزات سنگین از آب با استفاده از فرآیندهای فیزیکی شیمیایی مانند ته‌نشینی، جذب سطحی، فیلتراسیون غشایی و تبادل یون سبب افزایش احتمال تولید ضایعات خطرناک و ورود مجدد آن‌ها به داخل اکوسیستم می‌گردد.

بیوراکتور‌های یک‌بارمصرف ویژه

بیوراکتورهای یک‌بارمصرف نوعی از بیوراکتور می‌باشند که به جای استفاده از استنلس استیل و یا شیشه به عنوان مخزن واکنش بیولوژیکی، از کیسه‌های پلاستیکی برای رشد سلول‌ها استفاده می‌شود. از این نوع بیوراکتورها بیش از بیست سال است که در صنعت داروسازی استفاده می‌شود و در حال حاضر یکی از انواع بیوراکتور‌های شناخته شده و مهم در صنعت بیوتکنولوژی هستند.

بیوراکتورهای غشایی ویژه

استفاده از بیوراکتورهای غشایی ترکیب دو فن‌آوری فیلتراسیون غشایی و تصفیه بیولوژیکی است. در این سیستم‌ها، غشا دو فاز را جدا می‌کند و یا به عنوان مانعی جهت انتقال مواد میان فازهای مجاور آن عمل می‌کند. حضور غشا امکان انعطاف‌پذیری فرآیند و نوآوری را در مقایسه با بیوراکتورهای سنتی فراهم می‌نماید.

بیوتکنولوژی ریزجلبک‌ها ویژه

ریزجلبک‌ها توانایی حذف بار آلی پساب‌ها و فراهم کردن زیست‌توده به عنوان محصول جانبی را دارند. توانایی جلبک در تصفیه پساب به دلیل امکان جذب مواد مغذی و تبدیل آن‌ها به زیست‌توده می‌باشد. ریزجلبک برای رشد و انجام فوتوسنتز نیاز به نور، دی‌اکسید کربن و مواد مغذی دارد

آنزیم‌ها در صنایع غذایی ویژه

آنزیم‌ها کاتالیزورهای طبیعی هستند که قرن‌هاست نقش آن‌ها در عمل‌آوری غذا شناخته شده است. آنزیم‌ها جهت بهبود مزه و بافت غذا به کار می‌روند و مزایای اقتصادی زیادی برای صنایع دارند. با پیشرفت فن‌آوری‌ها، آنزیم‌های جدیدی با کاربردهای گسترده توسعه یافته‌اند.

استریلیزاسیون در صنایع غذایی ویژه

استریلیزاسیون به روش تخریب و نابودی کامل تمام موجودات زنده در هر محصول گفته می‌شود. استریلیزاسیون تمامی مخمر‌ها، قارچ‌ها، باکتری‌ها و اسپورهای آن‌ها را از بین می‌برد و باعث می‌شود که محصول برای مدت طولانی نگه‌داری شود و در نتیجه ماندگاری آن افزایش یابد.